1. den zájezdu: Odjezd z ČR. Příjezd na ubytování v podvečerních hodinách, ubytování.
2. - 4. den zájezdu: Lyžování (Hauser - Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm)
5. den zájezdu: Po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních hodinách dle jednotlivých výstupních míst.
Cena zahrnuje
dopravu lux. klim. busem,
3x ubytování v hotelu v Ramsau am Dachstein,
3x polopenzi,
využívání bazénu,
pobytovou taxu,
ložní prádlo,
delegáta CK
Cena nezahrnuje
lyžařskou permanentku,
fakult. služby,
a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
Fakultativní příplatek
komplexní pojištění vč. storna zájezdu a balíčku Zima Plus 195 Kč od ČPP - více informací k pojištění ZDE
Nástupní místa
06.03. - 10.03. Odjezd Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor, České Budějovice
Sleva
slevy pro dítě 6-14,9 let platí na přistýlce ve 2-3 lůžkových pokojích
Podnadpis
LYŽAŘSKÁ HOUPAČKA HAUSER KAIBLING, PLANAI, HOCHWURZEN A REITERALM
Podnadpis2
BEZ NOČNÍCH PŘEJEZDŮ, LYŽOVÁNÍ RAKOUSKO 2025
Typ ubytování (např. Hotel ***, Stan ...)
hotel
Doporučujeme
tradiční hotel s bazén
lyžařský areál s 223 km propojených tratí
sportovní a široké sjezdovky
dějiště Světového poháru a MS ve sjezdovém lyžování
Ubytování a stravování
UBYTOVÁNÍ 3x ubytování v hotelu *** v Ramsau am Dachstein - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím, možnost využívání bazénu Tradiční hotel leží v centru Ramsau, běžecké stopy vedou kousek od domu. Skibus staví cca 10 m od domu. Lyžařská „houpačka“ přes 4 kopce Hauser - Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm, kde se bude během zájezdu lyžovat, je vzdálena cca 15 minut jízdy naším autobusem. Vybavení: hotel tvoří 2 vedle sebe ležící budovy, kde jsou pokoje pro hosty. Veškeré služby a zázemí jsou v hlavní budově. V hlavní budově je hala s recepcí, společenská místnost s TV, výtah, wi-fi zdarma v hale, jídelna, lyžárna, botárna. V ceně vnitřní bazén 17 x 7 m, infrakabina a odpočívárna. Přistýlky jsou pouze pro děti do 14,9 let.
STRAVOVÁNÍ 3x polopenze - snídaně i večeře formou bohatého bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.